OM MIG

Hej!
Jag heter Jenny Gunnarson och bor i Stockholm. Jag jobbar på Finest.se / Lifestyle Publishing som Social Media Manager och även som fotograf. Jag har jobbat som fotograf i många år och varit på olika konserter, festivaler och events i Sverige och Australien. Jag har en stor erfarenhet av musikfoto då jag sett över 150 artister, bland annat Rihanna, Håkan Hellström, Lana Del Rey, Red Hot Chili Peppers, Rammstein och många fler! Utöver musik fotograferar jag diverse events och har många events i bagaget så som Chic Galan, Grammis Galan, ELLE galan och andra press events.

Har haft bilder som synts på grammisgalan, i tidningar, artisters & företags hemsidor, instagram och facebook. Fotat modereportage i magasin, till webbsidor och varit som press och fotat visningar och streetstyle under Fashion week Stockholm och liknande events.

Spana in mina kategorier här på bloggen för att se mer utav det jag är specialiserad på eller ta en snabb titt på bilderna nedan. Är du intresserad av samarbete, bilder av något slag, photoshoot eller har några frågor gällande foto eller att börja blogga kan du kontakta mig på: jenny.gunnarson@finest.se 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.